Ottipeli tasapainot!

Kaikki uistimemme ovat valmistettu Suomessa käsityönä! Laajasta valikoimastamme löydät uistimen tilanteeseen kuin tilanteeseen kesälle ja talvelle. Tasapainoille voi antaa laatutakuun, sillä Jarno koeuittaa ja säätää jokaisen yksilön erikseen! Tilatessa toimituskulut 5,9 €/ lähetys lisätään hintaan.

Pikkukevennetty

Tämä tasuri on saavuttanut mainetta ahvenen ja kuhan pilkinnässä.  Runkoon lisätty palsapuu lisää tasapainon uinnin hakevuutta! Keventeen ansiosta pilkin uinti on hitaampaa kuin perus kokolyijyisessä tasurissa. Siimasuositus 0,35 mm monofiili.  Vahvat kemiallisesti teroitetut koukut.

Pituus: 7,5 cm

Paino: 13 g

Hinta: 21,90 €/ kpl

Isokevennetty

Pikkukevennetyn isoveli. Erinomainen suurahvenen ja kuhan pilkintään. Runkoon lisätty palsapuu lisää tasapainon uinnin hakevuutta! Keventeen ansiosta pilkin uinti on hitaampaa kuin perus kokolyijyisessä tasurissa. Siimasuositus 0,35 mm monofiili.  Vahvat kemiallisesti teroitetut koukut.

Pituus: 10 cm

Paino: 24 g

Hinta: 21,90 €/ kpl

Tikku

Pieni ohutrunkoinen tasapainopilkki karvapyrstöllä. Herkkäuintisuudensa takia se on niittänyt mainetta suurahvenen pilkinnässä! Toimii ongittaessa matalia vesiä, mutta myös syvemmissä vesissä. Siima suositus 0,20 mm monofiili.
 
Pituus: 6 cm
 
Paino: 7 g
 

Hinta: 10,90 €/ kpl

 

Naula

Tikkutasurin isoveli. Levypyrstöinen solakka tasapaino. Etenkin suurahventen mieleen. Lukuisia +1kg ahvenia saalistanut.

Pituus:  7,5 cm

Paino: 9 g

Hinta: 11,90 €/ kpl

Scroll to Top