Ottipeli vaaput!

Kaikki uistimemme ovat valmistettu Suomessa käsityönä! Laajasta valikoimastamme löydät uistimen tilanteeseen kuin tilanteeseen kesälle ja talvelle. Vaapuille voi antaa laatutakuun, sillä Jarno koeuittaa ja säätää jokaisen yksilön erikseen! Tilatessa toimituskulut 5,9 €/ lähetys lisätään hintaan.

P13

Tämä Mikkeliläisen vaappumestari Jarno Viljakaisen käsintekemä uistin on saavuttanut vuosien varrella suuren suosion kuhavaappuna ympäri Suomen. Moni ei tiedä, että tämä vaappu toimii erinomaisesti myös taimenen sekä lohen uistelussa. Laajasta värimallistosta löytyy sopiva ottivaappu sekä kirkkaisiin että tummiin vesiin. 

Pituus: 13 cm.

Uintisyvyys: n. 2,5 m.

Suositeltu vetonopeus: 3 – 4 km/h.

Koukut: 3 kpl BKK P6062 BN nro 6.

Hinta: 12,90 €/ kpl

P9

P13 vaapun pikkuveli. Taimenen ja kuhan vetouisteluun suunniteltu 9 cm vaappu. Todella voimakas hakuliike. Kattava värivalikoima. 

Vaapun pituus: 9 cm.

Uintisyvyys: n. 2 m.

Suositeltu vetonopeus: 3 – 4 km/h.

Koukut: 3 kpl BKK P6062 BN nro 8.

Hinta: 12,90 €/ kpl

Taimenvaappu

Perzan yksikoukkuinen taimenvaappu. Huolella suunnitellut värit ja erinomainen uinti tekevät taimenvaapusta saalistavan keväästä syksyyn. Yksikoukkuinen vaappu on mukava irrottaa kalan suupielestä eikä koukkujen vähyys vaikuta tarttuvuuteen. Lisäksi yksi koukku on huomattavasti helompi irroittaa alamittaisenkin kalan suusta. Vaapussa on todella pysty pyöreän mallinen turpalevy, joten se ui erittäin lähellä pintaa tavoittaen näin pintakalvossa saalistavat petokalat! Sillä on myös erittäin laaja vetonopeusasteikko alkaen noin 3 km/h jopa 6 km/h saakka.

Vaapun pituus: 9 cm.

Suositeltu vetonopeus: 3,8 – 4,2 km/h.

Uintisyvyys: n. 0,5 – 1,0 m.

Koukut: 1 kpl BKK P6062 BN nro 4.

Hinta: 12,90 €/ kpl

Lohi 7

Tämä vaappu on osoittautunut tehokkaaksi ottipeliksi lohelle ja taimenelle sekä pohjoisen lohijoilla että etelän taimenvirroilla. Uistimen balsarunko on hienosti maalattu ja monikerros-lakkauksen ansiosta se on todella kestävä. Uintia voidaan säätää nokkalenkistä. Laaja värivalikoima.

Vaapun pituus: 7 cm.

Paino: 5 g

Koukut: 2kpl BKK P6062 BN nro 6.

Hinta: 14,90 €/ kpl

Scroll to Top